Geen Badminton door Corona-virus maatregel

Tot 6 april 2020 Geen badminton vanwege het Corona virus

Maatregelen

Toen de landelijke Overheid de eerste maatregelen afkondigde, waaronder thuiswerken en zo min mogelijk contact met je medemens, had de Bossche Badminton Federatie (BBF) al besloten om de competitie stop te zetten tot 6 april 2020. Al snel werden de maatregelen wat strenger en heeft de gemeente Landerd besloten om tot 6 april 2020 de sporthallen en andere sportgelegenheden te sluiten.

corona virus

De BBF-competitie ligt tijdelijk stil tot 6 april 2020 i.v.m. de landelijke maatregelen rondom het Corona-virus. Door de daaruit volgenden lokale maatregelen zal de competitie denk ik ook pas na 6 april hervat kunnen worden. Zodra we weten wanneer de sporthal weer open gaat. Zullen we het o.a. via dit medium aan jullie berichten.
Of en wanneer de BBF-competitie weer hervat zal worden is op dit moment nog niet bekend

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *