BBF competitie stop gezet

De BBF heeft besloten om geen vervolg aan de voorjaarscompetitie te geven voor dit seizoen. Zij zien door de Coronavirus – crisis geen mogelijkheden dan wel positieve ontwikkelingen die het mogelijk maken om de niet gespeelde wedstrijden nog te kunnen inplannen. 
Daarom heef de BBF er voor gekozen om de voorjaars-competitie te stoppen en een nieuwe competitie na de zomervakantie 2020 te starten met dezelfde indeling zoals ze deze in de voorjaarscompetitie van 2020 zijn gestart.
De huidige standen en uitslagen vervallen. We starten dus helemaal opnieuw. Een nieuwe start in de najaars-competitie 2020 met dezelfde teams in dezelfde klasses. 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *