Geen Badminton door Corona-virus maatregel t/m 28 april 2020

Tot en met 28 april 2020 Geen badminton vanwege het Corona virus

Maatregelen

Nu de landelijke Overheid de maatregelen vanwege het Corona-virus heeft verlengd tot en met 28 april en dus de sporthallen en andere sportgelegenheden ook gesloten blijven, zal het voor jullie allemaal wel duidelijk zijn dat er tot die datum ook geen badminton is.

corona virus

BBF-Competitie stop gezet

Zoals al eerder hier op de website en via de mail vermeldt aan de competitie-spelers is de BBF-competitie helemaal gestopt en zal volgend seizoen, na de zomervakantie, opnieuw gestart worden met dezelfde teams in dezelfde klasses.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *