Jumbo Sparen met elkaar

plaatje actie Jumbo
Spaarpunten sparen voor BV De Klapper

Vanaf woensdag 30 september kun je bij Jumbo gaan sparen voor onze vereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvang je een spaarpunt. Deze spaarpunten kun je toekennen aan een vereniging van je keuze. Wij willen jou natuurlijk vragen ze aan onze vereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra  trainingsmateriaal , kleding  en/of sport- en spelmaterialen voor onze leden aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kun je onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kun je de spaarpunten ook direct aan onze vereniging toekennen.

Daarnaast kun je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Tot slot kun je jouw gespaarde punten ook inleveren bij de Jumbo Schaijk zelf. In de winkel staat een dropbox waar je ze in achter kunt laten.

We willen je bij voorbaat danken voor het sparen voor onze vereniging.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *