Competitie-seizoen voorbij

Het Competitie seizoen zit er weer op. Er zijn weer veel mooie wedstrijden gespeeld en de standen in de verschillende klassen zijn bekend.

Senioren

We hadden dit jaar over deelname niets te klagen. We konden zelfs 7 teams inschrijven voor seizoen 2023-2024.

De BBF-competitie bestaat altijd uit een najaars-competitie, (sept.-dec.) en een voorjaars-competitie (januari-april).

In de najaarscompetitie zijn er zelfs 3 teams kampioen geworden in hun klasse. (team 1 t/m 3) maar ook de andere teams draaiden heel verdienstelijk mee in de betreffende klasses.

In de voorjaars-competitie zijn er geen teams kampioen geworden, alhoewel team 1 en team 5 er heel dicht bij zaten. Ze zijn beiden als tweede geƫindigd met een minimaal puntenverschil in hun klasse.

Als je wil zien hoe de teams het hebben gedaan, het afgelopen seizoen, ga dan naar de Competitie-pagina op deze website. Daar vind je, onder aan de pagina, per team een link naar het overzicht van hun prestaties dit jaar.

Jeugd

Bij de jeugd hadden we dit seizoen 3 teams die deelnamen aan de BBF-competitie.

Team 1 had het in de najaarscompetitie heel moeilijk en eindigde op de laatste plaats in de gecombineerde 1e/2e klasse. In de daarop volgende voorjaarscompetitie in klasse 3 werden ze echter glansrijk kampioen.

Team 2 heeft een heel constant seizoen laten zien. Zij werden zowel in de najaarscompetitie als in de voorjaarscompetitie 2e.

Team 3 had het moeilijk in de 7e klasse. In de najaarscompetitie nog wel twee wedstrijden gewonnen maar in de voorjaarscompetitie is dat niet gelukt.

Als je de resultaten van de de drie jeugd-teams wil bekijken, ga dan naar de competitie-pagina van de jeugd. Onderaan die pagina vind je per team een link naar het overzicht van hun prestaties van dit seizoen.

Op naar het nieuwe seizoen !!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *